Please, place your quick order here!
Sku Hoeveelheid Article Name Prijs Totaal  
Verwijderen

Het bedrijf

De A. W. Niemeyer BVBA is een Duits bedrijf dat benodigdheden voor jachten en boten in lokale vestigingen en via postorder verkoopt. Het bedrijf is van een ijzerwarenhandelaar tot een internationaal geronommeerde bootspeciaalzaak geëvolueerd en het dateert uit de eerste helft van de 18e eeuw. A. W. Niemeyer is een van de oudste handelshuizen in Hamburg en intussen is het een van de grootste jachten bootspeciaalzaken van Europa.

 

Zeilkledij, vrijetijdskledij en benodigdheden voor de boot

De juiste kledij vormt tijdens het varen een van de belangrijkste benodigdheden. Kenmerkend hiervoor is, is dat de kledij waterdicht, winddicht en resistent moet zijn. Voor zeiljassen –en broeken is het belangrijk dat ze comfortabel zitten en een hoog draagcomfort hebben. Tegelijkertijd moet de kledij nog steeds trendy en chic zijn. Dit zijn allemaal gegronde vereisten voor zeilkledij. Topmerken in ons assortiment zoals Musto en Marinepool staan garant voor de hoogste kwaliteitsnormen en het hoogste modebewustzijn. Onder vrijetijdskledij zijn er naast waterafstotende en trendy softshell jassen onder andere ook badmode, shorts en chique blouses en hemden voor dames en heren te vinden. Voor elke wind- en weersomstandigheid, alsook voor verschillende gelegenheden, bestaat er geschikte kledij voor op zee. Zo wordt ook, naast de boot- en jachtartikelen, ook tegemoet gekomen aan de wensen wat kledij betreft.

 

Techniek en uitrusting

Om de puntjes op de i te zetten op het vlak van veiligheid, elektrotechniek aan boord, navigatie en onderhoud biedt de online shop van AWN kwaliteitsvolle benodigdheden voor boten. Een ruim aanbod aan fenders, verschillende ankers, passende zeildoeken en antifouling producten zijn benodigden die niet meer weg te denken zijn. Fenders en ankers garanderen de bescherming van de boot, het juiste zeildoek biedt het nodige comfort en beschermt de boot en het regelmatig aanbrengen van antifouling producten stelt de winstgevendheid van de boot veilig. Bovendien biedt de online shop van AWN een rijk aanbod aan buitenboordmotoren aan, hetgeen een belangrijk onderdeel van een boot is. Betrouwbare en zuinige motoren van Honda en lichte en krachtige motoren van Mercury verzekeren veel vaarplezier. Verschillende modellen van Minn Kota en Torgeedo zijn dankzij elektromotoren ook nog erg milieuvriendelijk.

 

Boot- en jachttoebehoren voor uw veiligheid aan boord

Veiligheid aan boord is van cruciaal belang tijdens het varen. De online shop van AWN biedt een ruim assortiment aan van boot- en jachttoebehoren die de veiligheid aan boord garanderen. Een essentieel accessoire zijn de reddingsvesten. Vooral in ruwe zee moeten reddingsvesten gedragen worden en kleine kinderen moeten er altijd preventief eentje aan hebben. AWN biedt een breed gamma aan comfortabele en hoogwaardige reddingsvesten aan voor volwassenen, kinderen en zelfs voor huisdieren. Naast zwemvesten bevat ons assortiment ook andere belangrijke bootaccessoires om de veiligheid aan boord te verzekeren. Deze omvatten levensreddende benodigdheden, zoals reddingstouw, vuurpijlen, brandblussers en veiligheidsgordels. Vlaggen, reddingsvlotten en verbodsborden maken de bootaccessoires rond veiligheid compleet.

 

Uw comfort aan boord

Door de online shop van AWN krijgt u een partner aan boord die met zijn jarenlange ervaring innovatie oplossingen aanbiedt voor het comfort op uw boot. Zowel een rijk aanbod aan accessoires voor het comfort aan boord van boten en jachten, als het hoge kwaliteitsniveau veranderen uw boot in een aangename plek. Hiertoe behoren producten voor het slaapcomfort, zonnezeilen voor schaduw, klaptafels gemaakt van hoogwaardige teak en bootkussens voor het zitcomfort.

 

Meer dan 300 topmerken

In onze online shop vindt u een breed gamma aan topmerken voor boot- en jachttoebehoren, van ons eigen merk van AWN tot Musto en Honda. Dankzij een assortiment van meer dan 300 merken kan iedereen gegarandeerd zijn gading vinden. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en individueel productassortiment zodat ze tegemoetkomen aan iedere persoonlijke behoefte.

 

Seminaries voor schippers en iedereen die het wil worden

De schippersacademie van AWN biedt seminaries aan over verschillende gevaarlijke situaties (geneeskunde aan boord, brandbestrijding op jachten op het water) waarin de juiste handelswijze en de te nemen maatregelen aan bod komen. Bovendien worden er ook algemene seminaries aangeboden over verschillende thema’s, zoals elektrische navigatie en radars, waarbij de deelnemers de nieuwe nuttige know-how verwerven.