Please, place your quick order here!
Sku Hoeveelheid Article Name Prijs Totaal  
Verwijderen

Alles uit één hand:

Soevereiniteit, ervaring en passie zijn sleutelwoorden die klanten al reeds 270 jaar met A. W. Niemeyer in verband brengen. A. W. Niemeyer (AWN) behoort tot de oudste handelshuizen van Hamburg en geldt sinds 1745 als toonaangevende jacht- en botenspeciaalzaak. Vandaag is het internationale bedrijf een van de bekendste specialisten in de maritieme sector.


Met 22.000 beschikbare artikelen van meer dan 500 leveranciers heeft AWN het grootst mogelijke watersportassortiment voor zijn klanten. Het is vanzelfsprekend dat ook speciale ontwerpeisen vakkundig behandeld worden. Onze vakbekwame medewerkers ondersteunen de klanten met hun individuele projecten. AWN beschikt over twaalf speciaalzaken en een online winkel. Het bedrijf heeft naast in-house tuigage ook twee onderhoudsafdelingen voor redmiddelen en ontelbaar veel andere dienstverleningen in het domein van watersport te bieden. Nauwkeurige en snelle uitvoering van alle orders, evenals vele jaren ervaring, maken van AWN de beste partner op zee. Maak van onze kracht als toonaangevende jacht- en bootspeciaalzaak gebruik. Solliciteer als handelspartner bij AWN!.

 

Samenvatting van het aanbod:
- Tuigage
- Onderhoudsafdeling voor redmiddelen
- Speciale reiniging en appretage
- Modellen voor samenwerkingspartners
- Shop-in-shop-oplossingen
- AWN-handelssamenwerking
- AWN-seizoenswinkels
- Merchandising

Onze klanten:
- Havens en jachthavens
- Scheepswerven
- Rederijen
- Verhuurbedrijven
- Dienstverlenende bedrijven
- Zeilmakers
- Instanties zoals politie en brandweer
- Organisaties zoals de Duitse vereniging voor het redden van levens (DLRG), de Duitse vereniging voor het redden van schipbreukelingen (DGzRS), de Duitse technische hulporganisatie (THW) en het Duitse Rode Kruis (DRK)
- Institute of Marine Technology
- Doe-het-zelfzaken en detailhandel